Börja med att registrera ett konto och företagsprofil genom att klicka på "Registrera dig som annonsör"

Är ni flera i er organisation som skall ha tillgång till Newst?
Tänk igenom vilka användare som ska vara administratörer och vilka som ska vara vanliga användare.
Dessa personer behöver själva registrera ett konto innan du kan bjuda in dem som administratörer/användare till er företagsprofil. Läs mer om hur du bjuder in användare här.