När registreringen av användarna och företagsprofilen är färdiga är nästa steg att redigera era personliga inställningar.

Klicka på "Ditt konto" och välj sedan "Profil".

Klicka på pennan för att redigera dina uppgifter och ladda upp en profilbild.



Varje användare måste redigera sina egna inställningar.
Var denna artikel hjälpsam?
Tack så mycket!