3.1 Ladda upp en annons
Det finns flera sätt att ladda upp en annons.
Vissa väljer att göra det direkt inne på webbplatsen, andra vill koppla det mot sina fastighetssystem.
Klicka här för mer information om vilka fastighetssystem som erbjuder färdiga integrationer. Om du använder ett annat fastighetssystem och önskar att integrera det, vänligen kontakta oss på 08- 708 77 08.

För att ladda upp en annons på webbplatsen klickar du på "Annonsportalen".
Klicka sedan på "Lägg till ny annons".

Följ sedan anvisningarna.

3.2 Schemaläggning av annons
Du kan schemalägga annonsen genom att fylla i datum under Steg 1 och "Första dag för publicering" och "Sista dag för publicering".

3.3 Inaktivera/Aktivera annonser
Om du vill inaktivera en annons som ligger publicerad går du in på "Annonsportalen", välj sedan "Annonser i vänsterspalten. Vyn visar alla dina annonser.

Brevid varje annons finns ett öga. Klickar du på det inaktiverar/aktiverar du annonsen, dvs publicera eller avpublicerar annonsen.

3.4 Ta bort annonser
Önskar du ta bort en annons som blivit uthyrd klickar du på papperskorgen brevid annonsen.