4.1 Intresseanmälningar
När någon gör en intresseanmälan på din annons skickas det ett mail med dennes uppgifter till dig.
De sparas också inne i verktyget som ett "Lead"

I fliken "Tillgängliga lokaler" kan du sortera ut intresseanmälningar på en specifik lokal.

För att se mer information och meddelande från intressenten klickar du på den intresseanmälan du vill titta närmre på.

Varje intresseanmälan resulterar i ett så kallat "lead".

4.2 Lead
Alla intresseanmälningar du får in sparas under "Leads" i "Annonsportalen".
Du kan givetvis lägga till leads manuellt. Klicka på "Lägg till nytt lead".

4.3 CRM
För att lägga in ett lead i det inbyggda CRM-systemet klickar du på "Lägg till i CRM".
Denna knapp hittar du i träffresultatet och även när du klickat dig in på en intresseanmälan.

Lead:et skickas då in i det inbyggda CRM-systemet.
Väl inne i vyn "CRM" väljer du vilken lokal du vill jobba med.

Varje lokal visar de leads som är kopplade till dem.
Här kan du dra leadet mellan de olika försäljningsfaserna: Första kontakt, Bokad visning, Avtalsförslag och Accepterat avtal.

Genom att klicka på pennan uppe i högra hörnet på varje lead kan du lägga in kommentarer.