Företagsbesök på Newst

Vad är ett företagsbesök?
Newst erbjuder dig som annonserar på hemsidan möjligheten att se företag som har besökt dina annonser. Företagsbesöken sorteras efter de annonser som de avser.

Information du får om varje företagsbesök:
- Företagsnamn på det besökande företaget
- Datum för senaste besök
- Antal besök
- Antal unika besökare
- Det land företaget kommer ifrån
- URL till företagets hemsida

Hur kan det här hjälpa mig?
Genom att få information om vilka företag som har besökt dina annonser får du möjlighet att bland annat:

Arbeta proaktivt i din uthyrning - Ta kontakt med lokalsökande som kan tänkas vara intresserade av dina lokaler för en mer effektiv uthyrningsprocess.
Identifiera målgrupper - Undersök samband mellan de som visat intresse för dina lokaler. På så sätt kan du få en större förståelse för vilka kundgrupper du ska rikta dig mot.

Hur ser jag mina företagsbesök?

Gå till 'Annonsportalen'.

Gå in på 'Annonser' och välj den annons vars företagsbesök du vill se.

Klicka på 'Företagsbesök' för att se information om de företag som har besökt den aktuella annonsen.

Här har du en översikt över de företagsbesök du har fått.

Har du fler frågor om företagsbesök? Hör av dig till oss så besvarar vi dina frågor!