Hitta intressenter tack vare de lokalsökandes sökuppdrag

Lokalsökande har möjligheten att skapa sökuppdrag för att hitta lokaler som passar dem.
Här kan du läsa mer om vad sökuppdrag är: Vad är ett sökuppdrag?

Hur du som annonsör använder sökuppdrag för att hitta intressenter till dina lokaler:

En lokalsökande skapar ett sökuppdrag.
Kriterierna i sökuppdrag jämför bland de annonser som ligger uppe på Newst.
De sökuppdrag som matchar en eller flera av dina lokaler får du upp som en matchning.
Ta kontakt med relevanta intressenter.

Se dina matchningar:

Gå till 'Annonsportalen'.

.

Klicka på 'Sökuppdrag' i den vänstra menyn.

Hantera dina matchningar:

Se den lokalsökandes lokalbehov & kontaktuppgifter

mer information om sökuppdraget

Se vilka av dina lokaler som matchar det aktuella sökuppdraget.

Lägg till matchningen som ett lead.

Arkivera sökuppdrag. Klicka på 'Arkiv' för att se arkiverade sökuppdrag.

Har du frågor om sökuppdrag och matchningar? Hör av dig till oss så besvarar vi dem!