Bli matchad med intressenter genom sökuppdrag

Lokalsökande har möjligheten att skapa sökuppdrag för att enklare hitta lokaler som passar dem.
Ett sökuppdrag innehåller information om den sökandes lokalbehov, verksamhet samt kontaktuppgifter.

Hur du som annonsör drar nytta av sökuppdrag:

En lokalsökande skapar ett sökuppdrag.
Kriterierna i sökuppdrag jämförs med samtliga annonser som ligger uppe på Newst.
De sökuppdrag som matchar en eller flera av dina lokaler får du upp som en matchning.
Vi skickar ett mejl till dig när du har fått en matchning.
I inloggat läge kan du på Newst se information om sökuppdraget samt vilka av dina lokaler som matchar det.
Du har möjlighet att ta kontakt med relevanta intressenter.

Se dina matchningar:

Gå till 'Annonsportalen'.

.

Klicka på 'Sökuppdrag' i den vänstra menyn.

Hantera dina matchningar:

Se den lokalsökandes lokalbehov & kontaktuppgifter

mer information om sökuppdraget

Se vilka av dina lokaler som matchar det aktuella sökuppdraget.

Lägg till matchningen som ett lead.

Arkivera sökuppdrag. Klicka på 'Arkiv' för att se arkiverade sökuppdrag.

Här kan du läsa mer om vad ett sökuppdrag är: Vad är ett sökuppdrag?

Har du frågor om sökuppdrag och matchningar? Hör av dig till oss så besvarar vi dem!