Hur du betalar för dina annonser på Newst

Betalning för dina annonser kan ske via:
Faktura (Skickas per mejl)
Betalkort

Hur du fyller i betalningsinformation:
Att fylla i betalningsinformation obligatoriskt för att kunna publicera annonser.

Steg 1: Logga in med ditt användarkonto och gå in på 'Annonsportalen'.

Steg 2: Klicka på 'Företagsprofil'.

Alternativ Faktura: Klicka på redigeringsmarkören vid 'Företagsinformation'.

Fyll sedan i fälten E-post för faktura-kontakt, Faktura-epost & Moms/VAT-nummer. Spara ändringarna genom att klicka på 'Uppdatera'.

Alternativ Betalkort: Scrolla ner till 'Fakturainformation' och klicka på 'Lägg till betalkort'.

Fyll sedan i de kortdetaljer som efterfrågas. Spara uppgifterna genom att klicka på 'Lägg till betalkort'.

Har du ett särskilt avtal med Newst gällande betalning för annonser?
I detta fall kommer du att debiteras i enlighet med de villkor som avtalet avser.
Att fylla i betalningsinformation är dock nödvändigt för att kunna publicera annonser, oavsett vilka priser som gäller för dig.

Jag har en gratis prova-på-period, måste jag fylla i min betalningsinformation ändå?
Ja. Du kommer dock inte debiteras förens dess att din gratis-period är över. Om du har några frågor kan du höra av dig till oss på: kundtjanst@newst.se