Fyra verktyg för att få din lokal uthyrd/såld

Med hjälp av ett antal funktioner och verktyg som Newst erbjuder kan du som annonsör lätt hitta lokalsökande som är, eller kan tänkas vara, intresserade av dina objekt.

Dessa funktioner ger dig möjligheten att både hantera visat intresse samt identifiera potentiellt intresse.

Hantera intresse för dina lokaler:

Leads. Ett annat ord för intresseanmälningar. Läs mer om hur dessa fungerar här: Hur fungerar leads?

CRM Customer Relationship Management. Ett verktyg för att få en tydlig översikt över dina uthyrningsprocesser. Läs mer om detta verktyg här: Hur fungerar CRM?

Hitta lokalsökande som kan tänkas vara intresserade av dina lokaler:

Företagsbesök. Du kan se vilka företag som har besökt dina annonser, även fast de inte skickat in en intresseanmälan än. Läs mer om företagsbesök här: Företagsbesök

Sökuppdrag & Matchningar. Vi parar ihop dig med lokalsökande vars lokalbehov matchar din lokal. Läs mer om sökuppdrag och matchningar här: Hitta intressenter genom sökuppdrag