Så fungerar CRM-verktyget

CRM står för Customer Relationship Management och är ett verktyg för att hålla koll på dina försäljnings- och uthyrningsprocesser.

Hur hittar jag till CRM-verktyget?

Gå in på 'Annonsportalen'.

Klicka på 'CRM' i den vänstra menyn.

Hur fungerar CRM-verktyget?
För att hantera leads i CRM behöver du först lägga till dem i verktyget. Hur du gör detta kan du läsa om här: Hur lägger jag till leads i CRM?

CRM-verktyget utgår från 5 steg. Dessa följer resan från Ny lead till Accepterat avtal.

Stegen är:
- Ny lead
- Första kontakt
- Bokad visning
- Avtalsförslag
- Accepterat avtal

CRM-verktyget sorterar leads efter den lokal som de tillhör. Välj en av dina annonser för att se processen för dessa leads.

Ett lead som är tillagt i CRM hamnar under det första steget 'Ny lead'.

För att flytta ett lead mellan de olika stegen drar du rutan med det aktuella leadet till önskat steg.

För att ändra status på ett lead klickar du på redigeringsmarkören och väljer sedan bland alternativen under fältet "Status i CRM".

Du kan välja mellan:
- Active
- Accepted
- Closed

Har du fler frågor om CRM? Hör av dig till oss så besvarar vi dina frågor!