Hur leads fungerar på Newst

Ett lead är ett annat ord för en intresseanmälning.

Var hittar jag mina leads?

Gå in på 'Annonsportalen'.

Klicka på 'Leads' i den vänstra spalten.

Här har du en översikt över de leads som du har fått in.

Hur hanterar jag mina leads?
Det finns mycket du kan göra med dina leads. Här är några exempel:

Du kan klicka på ett specifikt lead för att få mer information.

Här kan du bland annat hitta:
- Meddelande från intressenten
- Annonsen i fråga
- Fler leads för den aktuella annonsen

Du kan sortera leads efter en viss lokal.
För att göra detta klickar du på 'Välj lokal' och sedan på den annons vars leads du vill se.
Du kan även skriva in namnet på den aktuella annonsen.

Du kan söka specifika leads.
Genom att söka på namn, företagsnamn eller en e-post kan du hitta intresseanmälningar från en specifik person eller företag.

Du kan lägga till nya leads manuellt.
Detta kan vara aktuellt om en lokalsökande har visat intresse via andra kanaler, ex över telefon eller per mejl. På detta sätt kan du samla allt intresse för dina lokaler på ett ställe.
Hur du gör detta kan du läsa mer om här: Hur lägger jag till leads manuellt?

Du kan lägga till anteckningar kopplade till leads.

Du kan lägga till leads i CRM samt visa redan tillagda leads i CRM. Detta verktyg hjälper dig få en tydlig översikt över resan från Ny lead till Accepterat avtal.
Läs mer om hur du använder CRM här: Hur fungerar CRM?

Du kan ta bort leads.

Har du fler frågor om leads? Hör av dig till oss så besvarar vi dina frågor!