På startsidan påbörjar du din sökning genom att fylla i om du vill Hyra eller Köpa, vilken lokaltyp du är ute efter, samt i vilken Stad, Ort eller Län du söker lokaler/fastigheter i.

Tryck sedan på "Sök"-knappen för att påbörja din lokalsökning.

Newst kommer att ta dig till en sida med resultat på din sökning. För att lägga till ytterligare sökkriterier fyller du i rutorna uppe i högra hörnet.

För att lägga till ytterligare specifikationer, klicka på "Fler sökalternativ". Klicka sedan på de olika rubrikerna för att fylla i dina önskemål.

När du är klar med att fylla i dina kriterier, klicka på "Använd". Sidan med resultat kommer då att uppdateras med de lokaler/fastigheter som matchar din sökning.

Längst ner på sidan kan du bläddra mellan de olika sidorna med dina resultat.