Första steget är att registrera ett konto som användare under fliken "Registrering".

Andra steget är att registrera dig som annonsör på det nyskapta kontot.

När du har en företagsprofil kan du gå in på Annonsportalen.

.

Sedan går du in på annonser och trycker på "Lägg till ny annons".

För att flera inom företaget ska kunna annonsera måste även de skapa ett konto som användare på samma sätt som i första steget.

Sedan måste ägaren av företagsprofilen (den som skapade kontot) bjuda in användare under Företagsprofil.

Den som äger företagsprofilen kan bestämma om användarna ska vara administratörer eller användare. Ägaren till företagsprofilen och den/de utvalda administratörerna har tillgång till all information kring kontot.