Inaktivera och aktivera dina annonser

När en annons är publicerad kan du välja att inaktivera den. Detta innebär att annonsen inte längre är synlig för hemsidans besökare, men den finns fortfarande kvar i din annonsportal.

En inaktiverad annons kan enkelt aktiveras igen, varpå den blir synlig på hemsidan igen.

Såhär går det till:

Gå till 'Annonsportalen'.

Klicka på 'Annonser' i den vänstra menyn.

Klicka på "Aktiv" för att se alla dina aktiva annonser.

Inaktivera en annons. Klicka på "Ögat" på den annons du vill inaktivera. Välj sedan "Ja, jag är säker" för att inaktivera annonsen.

Klicka på "Inaktiv" för att se alla annonser du har inaktiverat.

Aktivera en annons. Klicka på det överstrukna "Ögat" på den annons du vill aktivera. Välj sedan "Ja, jag är säker" för att aktivera annonsen.

Har du fler frågor om hur du inaktiverar eller aktiverar dina annonser? Hör av dig till oss så besvarar vi dem!