Iframe

Alla som har ett annonsörskonto hos Newst har möjlighet att presentera sina objekt på externa webbplatser genom att använda vår förenklade integration, en Iframe.

Länk till sidan anpassade för att infogas på andra sidor samt exempelkod för hur man kan integrera vår Iframe finns under sektionen "API" i annonsportalen.

Endast Administratör samt ägare av ett företagskonto hos Newst har tillgång till Iframe-sektionen under sektionen "API".

Vänligen kontakta kundtjänst för övriga frågor och önskemål kring användningen av en Iframe från Newst.