Du kan bjuda in kollegor till er företagsprofil.
Innan du kan bjuda in dem behöver de registrera sig som användare hos Newst.

När de är registrerade användare går du in i på "Annonsportalen".

Välj sedan "Företagsprofil"

Klicka på "Inbjudan användare" för att skicka en inbjudan till användaren som skall kopplas.
Notera att du behöver ange samma mailadress som de gjorde vid sin registrering.

I högerspalten ser du de användare från er organisation som är kopplade till er företagsprofil.
Här kan du manövrera vilka användare som ska ha administratörs-rättigheter, ta bort och redigera samt användarprofiler.