Hur du laddar upp en annons

Det finns två sätt att ladda upp en annons på Newst.se:

Manuellt via hemsidan.
Via fastighetssystem. Hur du gör detta kan du läsa mer om här: Hur laddar jag upp annonser via fastighetssystem?

Hur du skapar en annons manuellt via hemsidan

För att ladda upp en annons måste du vara inloggad på en registrerad användare kopplad till ett företagskonto.

Klicka på 'Lägg till ny annons' i menyn i det övre högra hörnet.

Hur du fyller annonsen med information

Generell information. I detta steg fyller du i om objektet ligger uppe för Uthyrning/Försäljning, annonsens Rubrik, Typ, Adress, vem/vilka som är Ansvarig uthyrare med mera.

*Observera att de val du gör här påverkar nästkommande steg på olika sätt. Det är främst valen Uthyrning/Försäljning samt Typ som leder till vissa skillnader i informationsmallen.

Media. I detta steg kan du lägga till Bilder, Video, Drönarvideo, 3D-Visning, Planritningar och Övriga Filer. För att kunna publicera din annons behövs minst 1 bild i JPEG- eller PNG-format (storleken spelar ingen roll).

Beskrivning. Här kan du fylla i Nyckelord, skriva en Sammanfattning samt en Beskrivning, kryssa i Tillgänglig service och befintliga bekvämligheter, ange när Tillträde kan ske, välja till fler Typer samt ange Underkategorier.

Lokalens ytor. Här kan du fylla i specifikationer om eventuella ytor som finns i lokalen/fastigheten. Du kan ge ytan ett Namn, ange Storlek i kvm samt välja ett eller flera Användningsområden.

Byggnaden. I detta steg kan du fylla i diverse information om byggnaden. Bland annat hittar du här en ruta för att skriva i objektets Totala area. Att fylla i denna ruta är ett krav för att kunna publicera din annons.

Detaljer. Här kan du fylla i ytterligare information om objektet så som eventuell Miljöcertifiering, Kommunikationer, antal tillhörande Parkeringsplatser, Närservice med mera.

Ekonomi. I detta steg kan du fylla i ekonomisk information om objektet så som Hyra / Pris, Kontraktslängd, Driftkostnad, vad som är Inkluderat i hyran, Överlåtelsekostnad med mera.

Sammanfattning. Här får du en förhandsvisning på hur annonsen kommer att se ut. Du kan inte göra några ändringar i detta steg.

Hur du publicerar din annons

Publicering. När du har gått igenom sammanfattningen och annonsen är redo för publicering klickar du på "Publicera". För att genomföra publiceringen klickar du på "Ja, jag är säker" i rutan som dyker upp. Därefter är din annons uppladdad på Newst.se och synlig för hemsidans besökare.

Hur du hanterar dina annonser
Här har vi samlat information om hur du hanterar dina annonser: Hur hanterar jag mina annonser?

Har du frågor om hur du laddar upp en annons? Hör av dig till oss så besvarar vi dina frågor!