För att ladda upp en annons måste du ha ett konto med en företagsprofil.
Steg 1: Skapa ett konto som användare under fliken "Registrering".

Steg 2: Registrera företag, för att registrera företag måste du ha ett konto som användare och det görs även under fliken "Registrering" och "Registrera annonsör" (se första bilden).
Steg 3: En annons publiceras i annonsportalen i din profil, under annonser klickar du på "Lägg till ny annons". Följ stegen för att publicera en komplett annons.
Använder du något av de stora fastighetssystemen kan du direkt i systemet publicera objekt till färdiga annonser. Finns inte möjligheten för direktpublicering via ert fastighetssystem vänligen kontakta oss på 08-7087708