Lägg till leads manuellt

Vi vill erbjuda dig som annonsör möjligheten att samla allt intresse du får för dina lokaler på ett och samma ställe.

Dels kan du se de intresseanmälningar som kommer in via Newst i form av leads.

Du har även möjligheten att lägga till övrigt intresse manuellt, för att kunna se och hantera dessa som leads via Newst. Detta kan vara aktuellt om du fått in intresse för dina lokaler via andra kanaler såsom över telefon, per mejl, via andra marknadsplatser eller liknande.

Lägg till ett lead manuellt:

Gå in på 'Annonsportalen'.

Klicka på 'Leads' i den vänstra menyn.

Klicka på 'Lägg till ny lead'.

Fyll i fälten.
'Meddelande' avser eventuellt meddelande från intressenten.

När du har lagt till ett nytt lead kommer denna visas bland övriga leads.