Du kan bjuda in ett obegränsat antal medarbetare till ert företagskonto.

Steg 1: Innan du kan bjuda in dem behöver de registrera sig som användare hos Newst.

Steg 2: När de är registrerade användare går du som är ägare eller administratör på företagskontot in i på "Annonsportalen".

Steg 3: Välj sedan "Företagsprofil"

Steg 4: Klicka på "Inbjudan användare" för att skicka en inbjudan till användaren som ska kopplas.

Observera:
- Du behöver ange samma mailadress som användaren gjorde vid sin registrering.
- Mailadressen behöver skrivas med små bokstäver.

Steg 5: Du ser nu medarbetaren i listan på företagets användare. Här kan du:

Ta bort användaren från företagskontot.
Redigera användarens profil, inklusive profilbild.
Redigera användarens roll.