Ladda upp multimedia i dina annonser

I dina annonser har du möjlighet att ladda upp följande multimedia:

Bilder
Planritningar
3D-visning
Video
Drönarvideo
Övriga filer

Hur går det till?
Du kan lägga till multimedia då du skapar en ny annons, men även i efterhand genom att redigera annonsen.

Gå till den angivna platsen för att bifoga in multimedia, dvs det andra steget i annonsbygget: Media

Klicka på den typ av multimedia du vill lägga till

Dra och släpp bilder i den angivna rutan eller klicka på Ladda upp från webbläsare

Gå till det sista steget Sammanfattning och klicka på Uppdatera eller Publicera för att spara den media du lagt till

Läs även

Redigera en annons
Hur laddar jag upp en annons?