Hur du redigerar den information som finns i er företagsprofil

Logga in med ditt användarkonto och gå in på 'Annonsportalen'.

Klicka på 'Företagsprofil'.

Klicka på redigeringsmarkören vid 'Företagsinformation'.

Fyll i de fält du vill redigera. Spara ändringarna genom att klicka på 'Uppdatera'.

Hur du laddar upp profilbilder på företagets användare

Det finns 2 sätt att ladda upp profilbilder på företagets användare:

Användarna lägger till sina individuella profilbilder själva: Hur laddar jag upp en profilbild?
Företagets Ägare eller Administratör laddar upp medarbetarnas profilbilder: Hur redigerar jag företagsanvändarnas profiler?

Tips! Använd er av en högupplöst PNG.fil när ni laddar upp er logga och profilbilder.