Hur du skapar ett företagskonto på Newst

För att skapa ett företagskonto måste du först vara en registrerad användare.

När du är inloggad på ditt användarkonto klickar du på 'Registrera dig som annonsör'.

Fyll i företagets uppgifter.
Notera: Vissa fält är markerade som *obligatorisk, dessa måste vara ifyllda för att kunna skapa ett företagskonto. Övriga fält är frivilliga.

När du fyllt i företagets uppgifter klicka du på 'Registrera' längst ner på sidan.

Komplettera ditt företagskonto:

Fyll i betalningsinformation (obligatoriskt för att kunna publicera annonser): Hur betalar jag min annons?

Bjud in de som ska vara med på företagskontot: Hur lägger jag till medarbetare på vårt företagskonto?

Uppdatera användarnas roller, det vill säga vilken behörighet de har att göra ändringar i företagskontot. Hantera företagsanvändarnas behörighet

Komplettera med med företagets logga, användarnas profilbilder med mera. Hur redigerar jag vår företagsinformation?