Du kan schemalägga när dina annonser skall visas på Newst.se.
När du laddar upp din annons inne på webbplatsen finner du "Första dag för publicering" och "Sista dag för publicering" i det första steget.
Fyll i de datum annonsen skall ligga ute och gå sedan vidare i de olika stegen och klicka på "Publicera".

Tips: Gör du detta i efterhand kan du klicka dig förbi hela processen genom att klicka på den sista punkten i guiden som heter "Sammanfattning"