Ja, det går att redigera, lägga till och ta bort information och multimedia även efter annonsen är publicerad.

Du går in på Annonsportalen...

...för att sedan klicka dig vidare till rubriken "Annonser" i den vänstra spalten.

Här letar du upp den annons du vill redigera. För påbörja redigeringen kan du antingen klicka på "pennan" under annonsen.

Alternativt kan du klicka dig in på annonsen, för att sedan klicka på "Redigera annonser" uppe till höger.