Kostnaden för dina annonser sammanställs vid varje månadsskifte. De annonser som vid något tillfälle har varit aktiva/synliga under de föregående 30 dagarna kommer du att debiteras för.

För att möjliggöra publicering av dina annonser krävs att du i förhand har fyllt i dina faktureringsuppgifter eller lagt till ett betalkort.

Dina annonser behöver alltså inte vara betalda i förväg, för att de ska synas på newst.se. Dock kommer du för eller senare att debiteras för de annonser som du väljer att aktivera/göra synliga.

För att fylla i dina betalningsuppgifter går du in på Annonsportalen:

Sedan klickar du på "Företagsprofil" i den vänstra spalten:

För att sedan välja ett av två betalsätt: