Matchningsprofil innebär att du som sökande av lokal eller fastighet fyller i dina sökkriterier för att sortera fram relevanta sökresultat.

Matchningsprofilen är ett sätt att digitalisera samt effektivisera den lokalsökandes behovsanalys. Det går att ha flera sparade matchningsprofiler för att löpande få upp matchningar på nya objekt som läggs upp på webbplatsen. Du behöver skapa ett konto för att spara dina matchningsprofiler.

För att göra en matchning trycker du på "Behöver du hjälp?", fyller i de sökkriterier du har och avslutar med att klicka på "Visa resultat".

En matchning skapas då och sparas till ditt konto. Du hittar dessa genom att gå in på "Ditt konto"...

... för att sedan klicka på sökuppdrag i den vänstra spalten.

Där kan du se dina matchningar och även göra nya matchningar.