Hur du redigerar en annons

Gå till 'Annonsportalen'.

Klicka på 'Annonser' i den vänstra menyn.

Klicka på redigeringsmarkören på den annons du vill redigera.

Du hamnar nu i "Annonsbygget". Här kan du ändra, lägga till samt ta bort information om objektet.
Läs mer om var du fyller i vilken information: Hur laddar jag upp en annons?

När du är klar med att redigera annonsen klickar du på 'Uppdatera' för att spara dina ändringar.
Om annonsen inte är publicerad sedan tidigare klickar du på 'Publicera' för att annonsen ska synas på sidan med de nya ändringarna.

Har du frågor om hur du redigerar en annons? Hör av dig till oss så besvarar vi dem!