Schemalägg en annons

Du kan välja att schemalägga en annons genom att:

Skapa en ny annons (Hur laddar jag upp en annons?)
Redigera en befintlig annons (Redigera en annons)

Hur du schemalägger en annons

För att schemalägga en annons ska du befinna dig i det första steget i annonsbygget som heter "Generell information".

Scrolla ner och fyll i fältet "Första dag för publicering". Annonsen kommer då att publiceras först på denna dag, även fast du skapat den sedan tidigare.

Du kan även fylla i "Sista dag för publicering" om du önskar att annonsen ska inaktiveras automatiskt.

För att färdigställa schemaläggningen går du till det sista steget i annonsbygget som heter "Sammanfattning". Klicka på 'Publicera' - din annons kommer då att publiceras på det datum som du angivit.

Har du frågor om hur du schemalägger dina annonser? Hör av dig till oss så besvarar vi dem!