Skapa ett sökuppdrag

Om du enkelt vill hitta en lokal kan du ge Newst uppdraget att hitta lokaler som passar dig. Vi kallar detta för sökuppdrag.

Om du vill veta mer om vad ett sökuppdrag är & syftet med att skapa sökuppdrag kan du läsa här:
Vad är ett sökuppdrag?

Hur du skapar ett sökuppdrag
Klicka på "Behöver du hjälp" rutan. Denna hittar du på Newsts förstasida.

Introduktion.
Klicka på "Skapa mitt sökuppdrag" för att komma igång.

Grundläggande information.
Fyll i om du vill hyra eller köpa, lokaltyp och område.

Budget och storlek
Här kan du fylla i önskemål om storlek, hyra och underkategori (gällande lokaltyp).

Ert företag
Beskriv verksamheten, antal anställda och önskat antal arbetsplatser.

Behov
Här kan du beskriva ert lokalbehov, anledningen till er flytt och när ni önskar tillträde.

Spara sökuppdraget
Klicka på "Spara mitt sökuppdrag" för att skicka in de uppgifter du angivit. När du har sparat sökuppdraget matchas dina önskemål med passande lokaler.

Se matchningar
När du sparar ditt sökuppdrag tas du direkt till en översikt över de lokaler som matchar de kriterier du angett i det aktuella sökuppdraget.

Se alla sökuppdrag du skapat
Om du vill få en översikt över alla dina sökuppdrag går du in på 'Ditt konto' och klickar sedan på 'Sökuppdrag' i den vänstra menyn.

Kontakt
- Du kan skicka in en intresseanmälan, alternativt ringa, till uthyraren på den eller de lokaler du finner intressanta.
- De annonsörer vars lokaler du matchat med får upp ditt sökuppdrag samt dina kontaktuppgifter och har därmed möjligheten att kontakta dig.