CRM

Vad är CRM?
CRM står för Customer Relationship Management och är ett verktyg som är tillgängligt för alla som annonserar på Newst.

Varför ska jag använda CRM-verktyget?
Verktyget ger dig en tydlig översikt över de uthyrnings- och försäljningsprocesser som du som annonsör driver. Syftet är att underlätta hanteringen av det intresse du får in, samt de steg som följer.

Såhär kan det se ut i ditt CRM:

Hur använder jag CRM-verktyget?
Här kan du läsa om var du hittar CRM-verktyget samt hur du använder det: Hur fungerar CRM?