En cookie är en textfil som lagras på din enhet (t.ex. dator, mobiltelefon eller surfplatta) som gör det möjligt för oss att känna igen din webbläsare genom lokal lagring. Cookies innehåller ingen direkt identifierbar information avseende individen (så som namn, adress, telefonnummer etc.) utan endast information om webbläsaren och den aktivitet som har skett genom webbläsaren.
Cookies används till att ge besökare av webbplatser en bättre upplevelse genom att spara information om deras handlingar.