Sökuppdrag på Newst

Sökuppdrag är ett alternativ till att göra en vanlig sökning.
Sökuppdragen är en funktion som både lokalsökande och annonsörer kan dra nytta av.

Vad är syftet med sökuppdrag?
För de lokalsökande: Enklare att hitta en passande lokal
För annonsörer: Effektiviserar uthyrningsarbetet

Hur fungerar sökuppdrag?
Sökuppdraget.
Ett sökuppdrag skapas då en lokalsökande skickar in information om vilken sorts lokal den söker. Den lokalsökande ger då Newst i uppdrag att hitta en passande lokal.

Matchning.
De kriterier som angivits jämförs med alla annonser som ligger ute på Newst.
Den lokalsökande får en lista över lokaler som matchar kriterierna.
De annonsörer som har annonser matchar kriterierna får upp sökuppdraget i sina annonsportaler.

Kontakt.
Kontakten kan tack vare denna funktion uppstå från både håll:
Den lokalsökande kan kontakta uthyrarna till de relevanta lokalerna.
Annonsörerna kan kontakta de lokalsökande som matchar deras lokaler.

Hur använder jag mig av sökuppdrag?
Hur du använder sökuppdrag för att hitta lokal: Skapa sökuppdrag
Hur du använder sökuppdrag för att få din lokal uthyrd/såld: Hitta intressenter genom sökuppdrag