Newst är den nya tjänsten för att hitta er nästa lokal snabbt och enkelt. Hos oss hittar ni alla lediga lokaler - oavsett om ni är på jakt efter ett nytt kontor, en butik med bättre läge, ett större lager eller något annat. Det ska vara lätt att hitta rätt. Därför har vi smarta filter och sökfunktioner för att du enkelt och snabbt ska kunna hitta precis vad du letar efter.
Newst har fokus på att skapa bästa möjliga användarupplevelse - med andra ord för att göra livet lättare för den som söker en lokal Och glada användare betyder även glada fastighetsägare. För om det är enkelt för sökande att hitta passande lokaler, får den som vill hyra ut en lokal eller sälja en fastighet också bättre, mer relevanta, intressenter. Det gör att du snabbare kan hitta rätt hyresgäst eller köpare.

Bakom Newst står SF Invest, Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag, som är fastighetsmarknadens branch funding-bolag och ägs gemensamt av femton av den svenska fastighetsmarknadens största och starkaste aktörer.

SF Invest präglas av framtidstro, men föddes ur frustration. Fastighetsbranschen har länge varit konservativ, vilket bland annat har lett till att kringtjänsterna inte har utvecklats i samma takt som i andra motsvarande branscher. Anledningarna är flera. Dålig konkurrens, felaktig prissättning eller tjänster som har haft stora behov av utveckling. Det var dags för förändring. Att ligga steget före istället för steget efter. Att utveckla morgondagens smarta tjänster istället för att sitta fast med gårdagens bristfälliga lösningar.

Idén bakom SF Invest är därför att starta, köpa eller driva bolag för kringtjänster i fastighetsbranschen. På så sätt kan vi äga vår egen framtid istället för att låta någon annan forma den åt oss. Vi vill skapa våra egna plattformar, som vi vill ha dem, så att de ger största möjliga nytta. För det är vi som arbetar i branschen och kan den bäst. De tjänster vi tar fram ska göra verklig skillnad. De ska antingen effektivisera arbetet eller förenkla och förbättra för kunderna - alltifrån hyresgäster till investerare.