1. Gå till Annonsportalen.

2. Klicka på Företagsprofil i den vänstra menyn.

3. Klicka på Ta bort vid den aktuella användaren

Tänk på att:
Tilldela den borttagna användarens annonser till en annan användare som fortfarande finns kvar på företagskontot. Du kan läsa om hur du gör detta här: Ändra uthyrare

Obs! För att ta bort en användare behöver du vara administratör eller ägare till företagskontot.

Fler frågor?

Skriv till oss i chatten så besvarar vi dem!

Hittade du svaret?